Начало arrow За фирмата
За фирмата
PDF Печат Е-мейл
26.07.2016

 Image

”Мираж-2000” ЕООД е българска частна фирма, създадена през 1993-та година в град Пловдив. До 1999-та година развива дейност в предлагането и продажбата на мебели.

 

 

Image

През 2000-та година започва работа новооткрит цех с високотехнологични машини и квалифицирани мебелисти с богат практически опит. Нашата фирма непрекъснато разширява дейността си и гамата от предлаганите продукти.

 

  ImageПрез 2007 година ”Мираж-2000” става представител и вносител за България на мебелни фронтове от масив, произведени от ”Древпол” - Полша, а по-късно и на мебелни фронтове от вакуумиран MDF, производство на ”BRW” - Полша. Фирмата притежава две изложбени зали - една в Пловдив, богата складова и производствена база намираща се в с.Ягодово, където е локализирана и втората изложбена зала .

 

 

Нашите клиенти могат да ни посетят в мебелното ни студио, където се изработват проекти за всякакъв вид обзавеждане – жилища, офиси, хотели и магазини. Предлагат се корпусна и мека мебел, маси, столове и интериорни врати, както и богат асортимент от материали, участващи в изграждането на един интериор. По този начин студио "MRG Design" напълно може да удовлетвори вашите изисквания.

 

Image